{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Lipsa garzi pediatrie Buzau

Sunt mama a 2 copii mici ( varsta sub 3 ani) și sunt foarte revoltata deoarece în Spitalul Jud. Buzău sunt zile și nopți în care nu e prezent niciun medic la UPU pediatrie. Știați acest lucru? Oare nu va simțiți rușinat si vinovat sa ieșiți sa va faceți campanie știind ca în acest oraș condus de dvs și de toata echipa PSD ( + Consiliul Judetean)timp de 8 ani, exista posibilitatea sa moara copii din cauza proastelor prioritati ale dumneavoastră!Aceasta problema e de rezolvat urgent!!! Nu centrele culturale, fotbalul, concertele și florile, lucruri pe care se arunca milioane de euro anual! Nu sunteți în stare (+ toata conducerea din Consiliul Judetean)sa aduceți medici la Buzau, dar sa construiți spital! Doar sa îl construiți sa ajungă tot centru muzeal/Cultural pt ca nu puteți atrage medicii nici în cel existent! Sper sa nu se ajungă sa fiti complici la crima! Poate ne vom întâlni pe strada sa va spun și fata in fata ( dvs in campanie, eu cu copiii la plimbare).Nu fac parte din niciun partid politic și nu fac campanie nimănui. Îmi este rusine ca am fost simpatizant/membru PSD cu mulți ani in urma- înainte de fi dvs. primar!



Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Voi lua legatura cu conducerea Spitalului Judetean si cu cea a Consiliului Judetean pentru ca asa cum stiti Spitalul Judetean nu este subordonat Primariei Buzau.
Totusi, nu trebuie sa amestecam lucrurile ! Va inteleg indignarea si sunt de acord cu dumneavoastra, dar si toate activitatile pe care le-ati enumerat sunt necesare „sanatatii” unui oras.
Va multumesc pentru intelegere !

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare